Beeldbellen

Efficientere zorg.

De wachtlijsten nemen toe, de capaciteit neemt af. Dat vraagt om een efficiënter systeem. Met beeldzorg levert u een efficiënt en gebruikersvriendelijke e-consult aan u clienten.

Chatbots

De verwachtingen van de gebruikers betreffende service gaan omhoog, waaronder: ‘altijd bereikbaar zijn voor vragen en geen lange wachttijden’. Wachten op antwoord is een van de meest genoemde ergernissen van cliënten over klantenservice. Vandaag de dag is communiceren door middel van tekst een standaard geworden. We sturen liever een e-mail, SMS, app of live chat bericht dan dat we gaan bellen en wachten op antwoord.

Een goede klantgerichte service richt zich dan ook steeds meer op digitale oplossingen. Onze chatbots kunnen helpen om de druk op uw werkvloer te verlichten en het secretariaat te ontlasten. Wij zorgen ervoor dat veel vragen door onze voorgeprogrammeerde en zelflerende chatbots automatisch kunnen worden beantwoord. En omdat onze chatbots altijd bereikbaar zijn, kunt u uw cliënten 24/7 te woord staan.