Diensten

Uw business doelstellingen realiseert u samen met een sterke partner.

Als partner trekken wij binnen consultancy-projecten schouder aan schouder met u op om uw business doelstellingen te realiseren. Onze jarenlange ervaring en diepgaande stellen ons in staat om u waardevolle inzichten en advies te geven.

ICT Architectuur scan

Agile Coaching

Software ontwikkeling

Cloud migratie

ICT Architectuur scan

Twijfelt u of uw IT-inrichting wel toekomstvast is? Wilt u weten of uw IT-architectuur marktconform is? Is uw enterprise-architectuur nog niet concreet genoeg?

Wij geven snel een goed overzicht van hoe uw IT-inrichting zich verhoudt tot algemene best-practices en waar verbetering mogelijk is. Dat doen wij door uw IT-omgeving te toetsen aan referentie-architecturen en de kennis die we hebben opgebouwd bij verschillende organisaties. We bieden daardoor snel het gewenste inzicht in afwijkingen op gebieden zoals applicatie-integratie, identity management en gegevensbeheer. We beschrijven hoe een optimale inrichting er uit zou zien en welke stappen er nodig zijn om tot deze inrichting te komen. Dit is belangrijke input voor uw informatieplan. Wij hebben onze kennis en ervaring vastgelegd in een een referentie-architectuur die we als toetsingskader gebruiken. Daarnaast hebben we kennis en ervaring van referentie-architecturen die gebruikt worden in verschillende sectoren zoals de Nederlandse Overheids Referentie Architectuur (NORA), de Gemeentelijke Model Architectuur (GEMMA), de Sectorarchitectuur Onderwijs (ROSA) en de Provinciale Enterprise Referentie Architectuur (PETRA).

Agile coaching

Je mensen zijn opgeleid voor hun rol, de Scrum teams zijn ingericht, maar hoe nu verder?

Agile Coaching helpt medewerkers bij het in de praktijk brengen van Scrum. De eenvoud van Scrum is zowel een kracht als een valkuil. Het framework is goed te begrijpen en vergt geen jarenlange studie. Hierdoor kun je als team of organisatie snel starten met Scrum. Echter, Agile werken is een beetje als schaken; de regels zijn makkelijk te begrijpen, maar het spel goed spelen vergt oefening en begeleiding. Hierdoor komen we veel teams en organisaties tegen die het niet lukt om maximaal voordeel te halen uit de nieuwe werkwijze. Wie echt slimmer samen wil werken ontkomt in onze ogen niet aan een stukje coaching. Onze Agile coaches hebben Agile en Scrum werkend gekregen in diverse branches. Onze Agile Coaches onderscheiden drie niveaus in hun coaching: (1) het teamniveau, (2) het niveau van de relaties van het team, en (3) het organisatieniveau.

(Maatwerk) software ontwikkeling

Wij denken me u mee over de beste software oplossingen.

Applicaties helpen jou om je bedrijfsproces(sen) efficiënt, eenvoudig en overzichtelijk in te richten. Nauwkeurig analyseren wij gezamenlijk jouw bedrijfproces(sen) om te ontdekken waar jij de winst gaat halen met dé (maat)applicatie die bij jou past!

Elk bedrijf of organisatie heeft zijn eigen processen. ICT kan he heloen om deze zo efficiënt, eenvoudig en zo overzichtelijk mogelijk in te richten. Door jouw bedrijfsprocessen grondig te analyseren ontdekken we welke mogelijkheden er zijn om jouw processen te optimaliseren en te automatiseren. De kracht zit in het verder kijken dan de begaande paden, om een (maatwerk) applicatie te ontwikkelen die jouw organisatie helpt!

Cloud Migratie

Maak de stap naar lagere kosten en betere schaalbaarheid.

Ook in uw bedrijf wordt waarschijnlijk gepraat over een overgang naar de cloud. Steeds meer applicaties draaien niet meer op lokale computers of op dedicated servers, maar op gedeelde servers ergens op het web. Waarom de cloud? Waarom willen we dat? Simpel: hoe minder eigen hardware u heeft, hoe lager uw investeringskosten en hoe kleiner de kans dat u betaalt voor capaciteit die u niet nodig heeft. Lage startinvesteringen en alleen betalen voor wat u gebruikt: een niveau van schaalbaarheid dat voorheen ondenkbaar was. Wij zijn specialist in de Microsoft cloud en we helpen u graag met de transitie naar de cloud.